Top 5 zodii certarete. Ai grija sa nu intri in gura acestor nativi

Sunt anumite persoane care cauta scandalul in orice, iar acolo unde el nu exista este provocat. Iata cele 5 zodii cu care nu ar trebui sa intri intr-o cearta.

Berbec

Unul dintre nativii care actioneaza din instinct, fara a se gandi prea mult inainte, este Berbecul. Acesta devine violent si are excese de furie atunci cand lucrurile nu decurg dupa un plan stabilit de el si, indiferent de argumentele celorlalti, el are dreptul la ultimul cuvant.


Fecioara


Printre cele mai nervoase zodii se afla Fecioara. Aceasta isi iese din pepeni foarte usor, cu atat mai mult cu cat vede ca nu esti la fel ca ea. Pentru ca tinde sa-i critice pe cei din jur din orice, acest semn zodiacal nu va tine cont daca mai este si altcineva prin preajma, asa ca este posibil sa te faca de ras in public.

Scorpion

Un alt nativ increzut, care devine violent atunci cand este provocat este si Scorpionul. Il vei recunoaste dupa limbajul sau vulgar, pe care nu-i este frica sa-l foloseasca in public, iar crizele de paranoia sunt deja celebre printre astfel de nativi. Cel mai mare scandal pe care un Scorpion il poate provoca este din cauza sentimentului ca partenerul de viata nu este fidel.

Capricorn

Bland si linistit in aparenta, Capricornul devine extrem de scandalagiu atunci cand ai nesansa de a intra in gura lui. Atunci cand l-ai vorbit de rau, ori te-ai luat de familia sau de copiii lui, acest nativ va exploda si va recurge la toate armele de care dispune.

Leu

Aerul sau de superioritate ii da elan sa sara la scandal din aproape orice. Sa nu indraznesti vreodata sa calci pe coada un astfel de nativ caci, precum un leu, va sfasia tot ce prinde in cale. Crizele sale de nervi sunt renumite printre cercul sau de prieteni si adesea contin un limbaj greu de reprodus.

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri