Top 4 zodii de barbati care se sperie de INSURATOARE

Cand aud de insuratoare, barbatii din lista de mai jos nu mai stiu unde sa fuga pentru a nu fi prinsi. Daca vrei o relatie cu unul din semnele zodiacale de mai jos, nu incepe cu: "Nu ai vrea sa ne casatorim?"

LOCUL 4: LEU

Barbatul Leu nu vrea sa isi asume nicio responsabilitate intr-o relatie, mai ales daca aceasta ar fi si recunoscuta din punct de vedere legal. Un certificat de casatorie il sperie de moarte pe barbatul Leu.


LOCUL 3: GEMENI


Barbatul Gemeni nu poate fi obligat sa stea langa o persoana cu un act. Acesta este foarte pretentios, iar cand vine vorba de insuratoare el este cel care impune regulile.

LOCUL 2: BERBEC

Nu ai sa vezi un barbat Berbec care sa accepte cu usurinta mersul la altar. Este atat de independent si de orgolios incat simpla aluzie la insuratoare il va indeparta definitiv de partenera sa.

LOCUL 1: FECIOARA


Barbatul Fecioara vrea sa duca o viata boema, cu sau fara femeia de langa el. Nu are nici in clin, nici in maneca ideea vreunei nunti, nici macar in gluma.  Principalul motiv pentru care acest barbat nu vrea sa se casatoreasca este ca: Vrea sa ‘copilareasca’ pana la adanci batraneti.

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri