Top 4 zodii care nu vor fi niciodata pregatite pentru o relatie

Dragostea este pentru toata lumea dar a avea o relatie implica multa responsabilitate, poate prea multa pentru a duce in spate o poveste de amor.

LOCUL 4: GEMENI

Nativul nascut in zodia Gemeni este atat de pretentios cand vine vorba de o relatie incat atunci cand traieste o poveste de dragoste este o surpriza. Motivul pentru care niciodata nu este pregatit sa isi imparta viata cu cineva este simplu: fiind o zodie dual, este foarte schimbator.

LOCUL 3: RAC

Nativul Rac sufera foarte mult in dragoste. Pune prea mult suflet atunci cand iubeste pe cineva si de fiecare data este dezamagit sa nu vada aceeasi intensitate, acelasi patos de cealalta parte. Nu face fata unei persoane total diferite de el, fapt pentru care este foarte greu sa gaseasca pe cineva.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul are obiceiul de a-i face capul calendar partenerului. Nu este pregatit aproape niciodata de ceva serios si durabil deoarece este mereu cu capul in nori. Obisnuieste sa se entuziasmeze la inceputul fiecarei relatii dar ii trece foarte repede cand partenerul nu este capabil sa inteleaga universul cu totul special in care traieste el.

LOCUL 1: FECIOARA

Fecioara nu e aproape niciodata pregatita de a forma un cuplu cu cineva. Motivele? Sunt nenumarate: In primul rand, Fecioara tine foarte mult la spatiul intim si nu ar suporta ca persoana iubita sa ii cunoasca cele mai in detaliu secrete. In plus, niciodata nu va fi capabila sa imparta treburile casnice astfel incat sa nu iasa scantei.

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri