Top 4 zodii care isi fac rau singure! Fereste-te de ele

Oamenii isi fac rau cu propria lor mana. Gandurile negative si invidia ii pot macina din interior pana intr-acolo incat risca sa se izoleze de restul lumii.

LOCUL 4: LEU

Leul este foarte narcisist si are senzatia ca totul se invarte in jurul sau. Din cauza acestui complex de superioritate are mult de suferit. Atunci cand ceilalti nu le canta in struna, incep sa se trezeasca la realitatea, iar uneori realitatea este imposibil de digerat.

LOCUL 3: RAC

Racul este extrem de sensibil si nu tine cont aproape niciodata de calitatile sale numeroase, printre care cele manageriale. Prefera sa aiba o parere proasta despre propria sa persoana decat sa ii contrazica pe ceilalti.

LOCUL 2: FECIOARA


Nici Fecioara nu sta mai bine la capitolul iubirii de sine. Isi face rau din inertie chiar. Desi are numeroase calitati, multe dintre ele foarte bine ascunse, prefera sa afiseze un aer rigid si serios din teama de a fi respinsa de ceilalti.

LOCUL 1: PESTI

Nativul nascut in zodia Pesti este foarte sensibil. Acesta crede ca este inselat de partenerul de viata daca nu ii raspunde o singura data la telefon. Mai mult, cand se uita in oglinda are impresia ca este mai slab/gras decat e in realitate.

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri