Top 3 zodii care iti intra cu bocancii-n suflet

Unele persoane nu au limite cand vine vorba de indiscretie. Merg atat de departe incat iti intra cu bocancii in suflet pentru a afla totul despre tine, chiar si daca pot trai fara anumite informatii.

LOCUL 3: LEU

Leul este regele junglei, insa cand nu se comporta ca un rege este un adevarat detectiv. Este curios, uneori exagerat de curios, si face tot posibilul sa afle lucruri despre tine.

Afla cu ce zodie esti compatibil(a)

Are senzatia ca uneori poate folosi anumite informatii aparent banale impotriva ta. Daca nu gaseste ceva interesant, va specula atat de tare subiectul incat te vei trezi cu o gramada de povesti care mai de care mai fanteziste.

LOCUL 2: CAPRICORN

Nativul nascut in zodia Capricorn se da prieten la inceput dupa care te pacaleste. Este foarte abil cand isi propune sa descoase pe cineva. Afla lucruri pe care vrei sa le ascunzi fara sa iti dai seama ca tocmai ai dezvaluit marile tale secrete. Ai grija cand intalnesti un Capricorn extrem de orgolios.

Acesta va sti cum sa te atraga de partea sa astfel incat sa afle totul despre tine, mai ales daca detii informatii pretioase despre terte persoane.

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este cel mai ‘impertinent’ dintre nativi. Printre primele intrebari pe care ti le va pune la o discutie banala se vor numara si cele legate de viata ta sentimentala ori de felul in care iti administrezi bugetul. Te pandeste la cotitura si poate fi comparat cu acel gen de fotoreporteri care surprind totul, fara sa iti dai seama. Face ce face si tot afla ce il intereseaza, chiar daca tu nu vrei sa ii destainui nimic.

Nu ii pasa daca anumite subiecte sunt sensibile pentru tine ori daca nu vrei sa atingi anumite teme ce pot leza alte persoane. Scorpionul te va face sa iti barfesti pana si pe cei mai buni prieteni, asa ca fii extrem de precaut cand pornesti o discutie cu acesta.

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri