Tiramisu cu crema de cocos! Este delicios

Vrei sa incerci un desert extraordinar? Poti sa prepari rapid un tiramisu cu crema de cocos.

Pentru blat:
3 linguri de cafea preparata

100 gr migdale
3-4 curmale mari
2 linguri fulgi ovaz
1 lingura nectar de cocos
1 lingurita cacao
un praf de sare
extract de vanilie

Pentru crema:
2 linguri psyllium hidratate in 100 ml lapte vegetal
150 gr caju
50-70 ml lapte de orez
3 linguri nectar cocos
10 lingurite lapte cocos
extract de vanilie
2-3 linguri carob
un praf de sare

Mod de preparare:


Adauga in vasul robotului de bucatarie migdalele, curmalele, ovazul, cacaoa si sarea. Mixeaza bine pana devin fainoase. Incorporeaza apoi cafeaua, nectarul de cocos si vanilia. Amesteca totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Asaza compozitia in tava detasabila si preseaz-o usor cu o lingura.

Adauga apoi in robotul de bucatarie toate ingredientele pentru crema, mai putin carobul. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o crema fina, omogena. Adaug-o in tava peste blat. Presara deasupra carobul. Lasa prajitura la rece timp de minim doua ore inainte de a o servi.

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri