SOCANT! Ce isi introduc tinerele in vagin pentru a simti placere! Nu te-ai fi gandit la asa ceva

Publicat la: 08:10, 19 Aprilie

De cele mai multe ori, tinerii din ziua de azi apeleaza la tehnici tot mai bizare, ba chiar socante pentru a simti placere.

Daca in trecut vorbeam despre etnobotanice, astazi vom aminti despre o tehnica pe care unele adolescente o folosesc pentru a se imbata. Pentru a se imbata, tinerii folosesc tampoane imbibate cu vodca, pe care le introduc in vagin sau in anus.

Doctorul Dan Quan de la Centrul Medical Maricopa a spus despre practica incredibila pe care adolescentii o folosesc pentru a se imbata ca totul "este mult mai intens" si ca "ei cred ca va dura mai mult". Medicul a marturisit ca aceasta metoda devine din ce in ce mai cunoscuta si utilizata de adolescenti, pentru ca nu se simte in respiratie miros de alcool.

Fetele inmoaie un tampon vaginal in alcool, de preferinta vodka, il introduc in vagin, iar baietii in anus, astfel alcoolul ajungand direct in sange. Doctorul Lisa Masterson a declarat ca aceasta metoda distruge pur si simplu vaginul. Un alt pericol il reprezinta intrarea brusca in coma alcoolica. Cantitatea pe care o poate absorbi un tampon este aproximativa cu cea a unui shot.

Bomboanele sau gumele de mestecat imbibate cu vodca sau vodca prizata pe nas se numara printre metodele alternative folosite de tineri.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale

O sa-ti placa si

ULTIMELE ARTICOLE
20 de pompieri au murit in urma incendiului! Filmul de groaza pe care l-au trait cei prezenti acolo in doar cateva minute. E dramatic!
20 de pompieri au murit in urma incendiului! Filmul de groaza pe care l-au trait cei prezenti acolo in doar cateva minute. E dramatic!
X