Reteta de la bunica: papanasi fierti! Uite cum se prepara!

Publicat la: 09:00, 03 Martie

Aceasta reteta de la bunica este delicioasa pentru ca are gustul copilariei.

 

Ingrediente: Faina 200 g, branza de vaci 250 g, sare, zahar, oua 3, unt 100 g, smantana 150 g.
Mod de preparare: Se pune la foc, intr-un vas, 1/2 pahar cu apa, 40 g unt, zahar si sare si, cand fierb, se mai pun 120 g de faina. Se amesteca rapid, se pun ouale, unul cate unul, apoi branza, bine stoarsa si inca 2 linguri de faina. Separat, se pune la fiert apa cu putina sare si, cand clocoteste, se pun papa­nasii care se fac cu 2 linguri de metal. Se fierb 10 minute la foc mic, se scot, se pun pe un platou si se presara cu unt. Separat, se serveste smantana.
Sursa

Ingrediente: Faina 200 g, branza de vaci 250 g, sare, zahar, oua 3, unt 100 g, smantana 150 g.

Mod de preparare: Se pune la foc, intr-un vas, 1/2 pahar cu apa, 40 g unt, zahar si sare si, cand fierb, se mai pun 120 g de faina. Se amesteca rapid, se pun ouale, unul cate unul, apoi branza, bine stoarsa si inca 2 linguri de faina. Separat, se pune la fiert apa cu putina sare si, cand clocoteste, se pun papa­nasii care se fac cu 2 linguri de metal. Se fierb 10 minute la foc mic, se scot, se pun pe un platou si se presara cu unt. Separat, se serveste smantana.

Sursa

Sursa foto

 

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
X