Prajitura de sezon cu visine si cacao - reteta ca la tara

Prajitura cu visine si cacao este un deliciu pentru papilele gustative. De fiecare data cand bunica o facea, terminam toata tava.

Ingrediente:

1 kg visine

3 cani faina
4 oua
2 cani zahar tos
1 cana lapte + 4 linguri
1 cana ulei
2 lingurite praf de copt (1 plic)
½ lingurita sare
2 linguri cacao
1 pliculet zahar vanilat
1 lingura esenta de rom
coaja rasa de la 1 lamaie
1 cub de unt pentru uns tava
1 lingura faina pentru uns tava

Mod de preparare:

Visinele se spala si se aleg de codite apoi se curata de samburi. Vom face 2 compozitii, o compozitie alba de vanilie si coaja de lamaie si o compozitie neagra de cacao si esenta de rom. Impartim ouale, faina, zaharul, laptele si uleiul in doua parti egale si incepem sa facem compozitia prajiturii.

Citeste continuarea aici.
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri