Oua umplute - Puisori de primavara

Publicat la: 09:20, 11 Martie

Ouale umplute sunt un antreu delicios pentru o masa de primavara. Aspectul de puisor va trezi interesul copiilor.

Ingrediente:

5 oua meii
100 gr branza de vaci semi-degresata
1 lingura smantana
1 lingurita mustar
1 lingurita maioneza
sare
piper negru
patrunjel proaspat tocat
2 bucatele de morcov
1 maslina

Mod de preparare:


1. Fierbe ouale tari.
2. Amesteca branza de vaci cu smantana, sarea, piperul, maioneza, mustarul si patrunjelul tocat.
3. Taie ouale la un capat, ca sa le decupezi si scoate galbenusul.
4. Amesteca mixul anterior cu galbenusurile.
5. Umple albusurile (pune compozitie ca sa fie cu varf) si acopera cu "capacelul" decupat.
6. Taie bucatele mici din morcov pentru nasul si picioarele puisorilor.
7. Ochii ii poti pregati dintr-o masline.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
O tanara insarcinata a facut o descoperire socanta cand s-a dus la vecini sa se planga de zgomotul infernal. „Credeam ca sunt vecinii, insa nu erau ei..”
O tanara insarcinata a facut o descoperire socanta cand s-a dus la vecini sa se planga de zgomotul infernal. „Credeam ca sunt vecinii, insa nu erau ei..”
X