Oua umplute - Puisori de primavara

Publicat la: 09:20, 11 Martie

Ouale umplute sunt un antreu delicios pentru o masa de primavara. Aspectul de puisor va trezi interesul copiilor.

Ingrediente:

5 oua meii
100 gr branza de vaci semi-degresata
1 lingura smantana
1 lingurita mustar
1 lingurita maioneza
sare
piper negru
patrunjel proaspat tocat
2 bucatele de morcov
1 maslina

Mod de preparare:


1. Fierbe ouale tari.
2. Amesteca branza de vaci cu smantana, sarea, piperul, maioneza, mustarul si patrunjelul tocat.
3. Taie ouale la un capat, ca sa le decupezi si scoate galbenusul.
4. Amesteca mixul anterior cu galbenusurile.
5. Umple albusurile (pune compozitie ca sa fie cu varf) si acopera cu "capacelul" decupat.
6. Taie bucatele mici din morcov pentru nasul si picioarele puisorilor.
7. Ochii ii poti pregati dintr-o masline.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
"Teroristul din Dolj", implorat de o victima sa nu traga: "L-a rugat sa nu il ucida ca are un copil mic de crescut si, fara mila, a tras". Declaratiile cutremuratoare ale martorilor
"Teroristul din Dolj", implorat de o victima sa nu traga: "L-a rugat sa nu il ucida ca are un copil mic de crescut si, fara mila, a tras". Declaratiile cutremuratoare ale martorilor
X