Obiceiuri simple care iti garanteaza un abdomen plat

Exercitiile fizice si o dieta saraca in calorii, dar bogata in vitamine, te ajuta sa obtii un abdomen perfect. Insa aceste metode nu sunt singurele care iti ofera un mijlocel tras prin inel.

Yoga si meditatia

Crezi ca cea mai buna metoda de a obtine abdomenul perfect sunt orele de cardio? Yoga si meditatia iti pot oferi aceleasi efecte benefice, dar necunoscute marei mase a populatiei. „Postura razboinicului” sau „barca” din yoga iti vor garanta in scurt timp muschi abdominali de otel, iar meditatia are la randul ei beneficii extraordinare in reducerea nivelului de stres!

Hidrateaza-te!

Dietele pot face minuni pentru un abdomen perfect, dar absenta unei hidratari corespunzatoare le va anula din start. Daca nu te apropii macar de cele 8 pahare de apa recomandate de doctori, costumul de baie nu iti va face cinste in acest an. Privat de lichidul vietii, organismul reactioneaza autoaparandu-se si incercand sa retina apa pe care o primeste... in zona taliei! Din aceasta cauza apare si burtica, pe care nu mai reusesti sa o faci sa dispara cu nicio metoda conventionala.

Renunta la sare!


Covrigeii si chipsurile sunt favoritele tale? Atunci abdomenul perfect va refuza sa iti tina companie prea curand. Excesul de sare duce la retentia de apa si iti umfla zona taliei, avand efecte ingrozitoare in timp asupra sanatatii!

Sursa: secretele.com

viewscnt

Pentru tine

Parteneri