Nu ignorati hipertensiunea arteriala! Nu degeaba este numita "ucigasul tacut"

Publicat la: 12:04, 09 Ianuarie

Medicina naturista este alternativa sanatoasa la o viata plina de chimicale, iar unele dintre acestea dau diverse forme de dependenta de care se scapa foarte greu. Anumite afectiuni grave nu pot fi lasate exclusiv in seama ceaiurilor.

Punem astazi accent pe hipetensiunea arteriala, numita si "Ucigasul tacut". Netratata, hipertensiunea arteriala poate duce la invaliditate si deces, sau la alte afectiuni grave care ne vor transforma viata la o cursa cu obstacole pe care cu greu le vom putea traversa cu bine. Ignorata, hipertensiunea arteriala duce la ingrosarea muschiului cardiac, marirea inimii si insuficienta cardiaca.

Ochii tai iti pot spune cand ai tensiune! Fii atenta la aceste semne!

In multe cazuri, hipertensiunea nu are simptome, putand fi depistata doar la un control medical. Exista insa semne ale prezentei acesteia pe care nu le punem in legatura cu cresterea tensiunii arteriale, deoarece nu avem educatie medicala.

Beneficii miraculoase ale berii! De ce ar trebui sa o consumi in mod regulat!

Citeste continuarea aici.

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Drama din viata Emiliei Ghinescu: "Pentru mine, acasa era iadul". Indragita artista de muzica populara isi povesteste copilaria
Drama din viata Emiliei Ghinescu: "Pentru mine, acasa era iadul". Indragita artista de muzica populara isi povesteste copilaria
X