Iulia Albu, aparitie de senzatie in platoul "Wowbiz"! Ce note le-a dat vedetelor din showbiz!

Andreea Mantea, Victor Slav si Iulia Albu au avut o aparitie de senzatie in cadrul emisiunii "Wowbiz". Cei trei au aparut, in direct, in halate de baie. Deoarece e joi, creatoarea de moda a dat verdictul cu referire la tinutele pe care le-au purtat vedetele la evenimentele mondene.
 
"Nu am nimic pe dedesubt. Victor si cu mine mergem la aceeasi sala", a declarat Iulia Albu.
Andra - Incearca sa faca o schimbare de stil, dar nu prea ii iese. Apreciez machiajul. Nu am observat cureaua aceea monstruoasa pe talie. Ii dau nota 5. 
 

Nicoleta Nuca - Nu inteleg de ce se poarta aceste ceasuri la evenimentele mondene. Accesoriile pe care le poarta sunt foarte urate. Este o fata draguta intr-o rochie urata care arata a corset medicinal. Va primi nota 4. 
Diana - Este o aparitie frumoasa, clasica. Imi place mult ca nu vad sutienul. Imi place acest aer de doamna. Va primi nota de 8. 
Andreea Raicu- E in aceaasi zona de secretara. Nu se poarta aceasta geanta la subrat, este groaznica. Trist. Va primi o nota de 1. 
Anca Serea- este una dintre vedetele cel mai bine imbracate, dar rochia asta este... La un garden party nu trebuie sa porti tocuri. Rochia e foarte urata. Va primi un trofeu BAU. 
Andreea Esca - O tinuta decenta. Geanta ar putea fi, dar nu este. As evita sa port rosu intr-o zona in care sunt multe baloane albe. Nota mea pentru ea este 6.
Alexandra Stan - O tinuta foarte ok pentru cineva care are pana in 18 ani. Un look natural, potrivit pentru ce face ea. Va primi o nota de 9.
Alina Eremia- Un look echilibrat, imi place faptul ca a mers pe negru. Imi place cum si-a facut parul. Imi place schimbarea de stil. Va primi o nota de WOW.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri