Iulia Albu a criticat dur tinutele Andreei Marin si Mihaelei Radulescu: "Arata ca un glob chinezesc”

Iulia Albu nu iarta nici in zi de Sarbatoare vedetele care au gafat-o la capitolul vestimentatie. Vedeta Kanal D a analizat tinutele purtate de Andreea Marin si Mihaela Radulescu, in a doua zi de Paste, in emisiunea de dans din care fac parte si parca a fost mai dura ca niciodata in exprimare!

In emisiunea din care face parte ca jurat, Andreea Marin a optat, de aceasta data, pentru o rochie lunga, deloc decoltata sau mulata, asa cum a purtat in editiile trecute. Cand a vazut-o, Iulia Albu nu s-a putut abtine sa nu scrie cateva randuri, pe site-ul personal. (Afla AICI ce problema de sanatate a avut Iulia Albu)

“Andreea Marin a aparut la emisiune, deghizata intr-o Jasmine, ceva mai imbracata. Si cum noua ne plac covoarele persane, foarte mult, ne pare rau ca nu putem compara carpeta de la I*** cu un covor nobil si nici pe zana… cu vreo diva cu sange albastru. Mmm! Frumos… albastru in fundal!”, a scris Iulia Albu pe site-ul ei, iuliaalbu.com.

\

Contactata de WOWbiz.ro, vedeta Kanal D, a mai facut cateva completari in legatura cu tinuta Zanei. “Andreea Marin incearca, dar nu reuseste neaparat, exemplul din aceasta saptamana fiind extrem de relevant. Nu inteleg necesitatea acelor umeri tip streasina decat de a colecta niste lacrimi imaginare varsate probabil pentru ratingul pierdut sau visat, iar postura “labuta iepuras” (Iulia se refera la pozitia in care Andreea sta ca sa-si prezinte bijuteriile de pe mana – n.r.) continua si revine si-n aceasta saptamana”, a declarat jurata “Bravo, ai stil!”, pentru WOWbiz.ro.

Intra pe pagina urmatoare ca sa citesti comentariul Iuliei pentru tinuta Mihaelei Radulescu. 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri