Invata sa prepari pui de balta in sos picant! Sunt deliciosi!

Puii de balta se prepara usor si au un gust minunat atunci cand ii combini cu alte ingrediente aromate.

 

Reteta de pui de balta in sos picant
Ingrediente:
bucati de pui de balta - 20
oua - 4
cepe mai mici - 3
ardei grasi rosii - 3
ardei chili - 4
sare si piper - dupa gust
Bucatile de pui de balta se dau prin faina si ou si se prajesc la foc mediu. Apoi, se toaca cepele, se taie marunt ardeii grasi si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa pe foc pâna se inmoaie bine, se adauga putina apa, iar când bucatele de pui de balta sunt facute se adauga bulionul, sarea, piperul si ardeii chili tocati marunt. Se mai lasa putin si apoi se ia de pe foc.
Bucatelele de pui de balta se aseaza pe o farfurie si se toarna sosul cald peste ei.
Poti savura pui de balta in retete nenumarate, precum si fructe de mare si deserturi decadente la Le OacOac Bistro.
"Dupa cum o spune si numele, restaurantul situat in inima Bucurestiului isi surprinde oaspetii cu numeroase retete de preparare a puiului de balta. Piciorusele de broasca se alatura propunerilor culinare pe care chef-ul le include in meniu cu scopul de a oferi o calatorie in toate restaurantele lumii. Cina intr-un cadru elegant pe malul Senei sau emotia de a lua prânzul la Roma sunt câteva exemple de senzatii pe care le poti avea odata conectat la sarmul inefabil in care este invaluit localul", se scrie pe site-ul oficial.
Pentru mai multe retete cu fructe de mare, acceseaza si pagina de Facebook.

Reteta de pui de balta in sos picant

Ingrediente:

bucati de pui de balta - 20
oua - 4
cepe mai mici - 3
ardei grasi rosii - 3
ardei chili - 4
sare si piper - dupa gust

Bucatile de pui de balta se dau prin faina si ou si se prajesc la foc mediu. Apoi, se toaca cepele, se taie marunt ardeii grasi si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa pe foc pâna se inmoaie bine, se adauga putina apa, iar când bucatele de pui de balta sunt facute se adauga bulionul, sarea, piperul si ardeii chili tocati marunt. Se mai lasa putin si apoi se ia de pe foc.

Bucatelele de pui de balta se aseaza pe o farfurie si se toarna sosul cald peste ei.

Poti savura pui de balta in retete nenumarate, precum si fructe de mare si deserturi decadente la Le OacOac Bistro.

"Dupa cum o spune si numele, restaurantul situat in inima Bucurestiului isi surprinde oaspetii cu numeroase retete de preparare a puiului de balta. Piciorusele de broasca se alatura propunerilor culinare pe care chef-ul le include in meniu cu scopul de a oferi o calatorie in toate restaurantele lumii. Cina intr-un cadru elegant pe malul Senei sau emotia de a lua prânzul la Roma sunt câteva exemple de senzatii pe care le poti avea odata conectat la sarmul inefabil in care este invaluit localul", se scrie pe site-ul oficial.

Pentru mai multe retete cu fructe de mare, acceseaza si pagina de Facebook.

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri