INTERVIU VIDEO EXCLUSIV | Antonia, declaratie emotionanta despre iubitul ei: „Alexandru ma rasfata mereu! Ma ajuta cu copilul si cu mancarea”

Publicat la: 10:43, 01 Martie

Antonia se simte o femeie norocoasa. E indragostita lulea de „Alexandru al ei” si a acceptat sa spuna, pentru kfetele.ro, ce si-ar dori sa primeasca de la iubitul ei in acest inceput de martie dedicat femeilor.

Mi-as dori armonie alaturi de Alexandru si... si mai multa dragoste, daca e posibil sa existe mai multa decat avem noi doi in acest moment”, a declarat Antonia intr-un interviu de senzatie acordat in exclusivitate pentru kfetele.ro.

Frumoasa cantareata a vorbit in premiera despre femeile din Romania, despre felul in care este privita ea, Antonia, de publicul care o iubeste, despre relatia cu Alex Velea pe care, atat de tandru il numeste „Alexandru al meu”, despre mama ei pe care o iubeste enorm si, nu in ultimul rand, despre cei doi copii ai ei, Maya si Dominic.

O mama tanara si o femeie enervant de frumoasa si de talentata careia Dumnezeu i-a dat pana la varsta pe care o are, 26 de ani... de toate! Toate acestea le puteti urmari intr-un interviu de senzatie pe care ni l-a acordat Antonia, cea considerata cea mai frumoasa femeie din Romania. (Mihai Dragan)

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Cauti un loc magic de vacanta? Uite un colt de Paradis de unde te intorci cu sufletul plin
Cauti un loc magic de vacanta? Uite un colt de Paradis de unde te intorci cu sufletul plin
X