INTERVIU VIDEO EXCLUSIV | Antonia, declaratie emotionanta despre iubitul ei: „Alexandru ma rasfata mereu! Ma ajuta cu copilul si cu mancarea”

Antonia se simte o femeie norocoasa. E indragostita lulea de „Alexandru al ei” si a acceptat sa spuna, pentru kfetele.ro, ce si-ar dori sa primeasca de la iubitul ei in acest inceput de martie dedicat femeilor.

Mi-as dori armonie alaturi de Alexandru si... si mai multa dragoste, daca e posibil sa existe mai multa decat avem noi doi in acest moment”, a declarat Antonia intr-un interviu de senzatie acordat in exclusivitate pentru kfetele.ro.

Frumoasa cantareata a vorbit in premiera despre femeile din Romania, despre felul in care este privita ea, Antonia, de publicul care o iubeste, despre relatia cu Alex Velea pe care, atat de tandru il numeste „Alexandru al meu”, despre mama ei pe care o iubeste enorm si, nu in ultimul rand, despre cei doi copii ai ei, Maya si Dominic.

O mama tanara si o femeie enervant de frumoasa si de talentata careia Dumnezeu i-a dat pana la varsta pe care o are, 26 de ani... de toate! Toate acestea le puteti urmari intr-un interviu de senzatie pe care ni l-a acordat Antonia, cea considerata cea mai frumoasa femeie din Romania. (Mihai Dragan)

viewscnt

Pentru tine

Parteneri