In city

Casting pentru show-ul concurs din grila Kanal D, pe 12 si 13 noiembrie, in Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza.

POVESTEA CONTINUA: Doua zile dedicate design-ului contemporan si culturii vintage in edificiul emblematic al Bucurestilor: Grand Hotel du Boulevard, pe 12 si 13 noiembrie.

Cea de-a doua editie a Bucharest International Dance Film Festival (9-13 noiembrie) a pregatit publicului o serie de evenimente care nu ar trebui ratate.

Startul a fost dat de Dana Savuica, care a anuntat ca incepe party-ul asezonat din belsug cu tentatii si voie buna.

Cea de-a doua editie a celui mai antrenant eveniment cinematografic al toamnei, Bucharest International Dance Film Festival va avea loc in perioada 9-13 noiembrie 2016.

Daca vrei sa alegi un loc special in care sa bei si sa mananci in vacante, avem cateva recomandari pentru tine.

Doua zile in care cel mai verde aprins loc din Bucuresti a fost A3. Doua zile de bio, organic si frumos.

Deja ti-ai planuit fiecare detaliu al nuntii pe Pinterest, iar luna de miere nu trebuie sa fie diferita.

Daca vrei sa traiesti o experienta cu adevarat deosebita, incearca sa ajungi la aceste baruri cu privelisti geniale.

La final de Rapciune ne reintoarcem la traiul simplu, umil, frugal, mai aproape de natura si de sinele nostru autentic.

Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent", Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.

Editia de toamna-iarna a Festivalului International Kasta Morrely Fashion Week a reunit din nou la Iasi creatori de moda consacrati, tinere talente in design vestimentar si manechine din Cehia, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Rep. Moldova, Romania, Tunisia, Turcia.

ULTIMELE ARTICOLE
Tanarul din Caracal care a murit aparandu-si cel mai bun prieten putea fi salvat, sustine un martor! Barbatul face dezvaluiri socante
Tanarul din Caracal care a murit aparandu-si cel mai bun prieten putea fi salvat, sustine un martor! Barbatul face dezvaluiri socante
X