Iata reteta corecta pentru gogosari in otet, fara fierbere si fara conservanti

O salata de muraturi merge excelent langa o friptura buna, fie pe grill, fie la cuptor. Va vom prezenta astazi o reteta delicioasa de gogosari in otet, o reteta care nu necesita nici un fel de conservanti si nici fierbere.

Pentru aceasta reteta, veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 kg de gogosari, 400 ml otet de vin 9 grade, 80 grame sare pentru muraturi, 1 legatura de frunze de telina, 400 grame zahar sau mai putin, 1 lingura de boabe de piper, 1 lingura de boabe de musar, 3 bucati de hrean, cativa catei de usturoi, cateva frunze de dafin.

Mod de preparare: Intai de toate, se spala bine gogosarii si se lasa sa se scurga apa. Se scot cotorul si semintele si se in patru. Se pun intr-un vas incapator. Separat, fierbeti otetul cu zahar si sare, pana cand obtineti o solutie omogena. Se toarna amestecul obtinut pentru gogosari si se acopera. Asteptati pana a doua zi – intre timp, puteti amesteca din cand in cand pentru ca solutia sa ajunga peste tot.

Citeste continuarea aici.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri