Horoscop AstroCafe pentru 12 august: Dispute in familie pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 august 2017.
Berbec
 
Energia de care beneficiezi la sfarsitul acestei saptamani este la cote mari si ar trebui sa o canalizezi in activitati care presupun efort fizic si mental. Ai avea succes la cumparaturi pentru innoirea garderobei, la exercitii fizice la o sala, la tratamente de ingrijire corporala si la inceperea unei diete de sezon. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la planuri noi de viata si la o abordare diferită a evenimentelor cotidiene.
 
Taur
 
Zilele acestea ar fi bine sa fii retras. Energia vitala este la cote minime, iar organismul obosit. Sistemul renal si capul sunt vulnerabile, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca diagnosticul si recomandarile ar putea fi eronate. Dupa-amiezele mergi la plimbare sau stai de vorba cu cei dragi.
 
Gemeni
 
La finalul acestei saptamani se intrezaresc multe intalniri si discutii cu prietenii. Tensiunile mocnesc în umbră, de aceea fii prudent. Ar fi bine sa nu-ţi divulgi planurile de viitor, pentru ca unii ar putea sa profite de pe urma lor. Roieşte în jurul tau un protector important, care îţi va oferi informaţii preţioase legate de sfera profesionala. Selecteaza infomatiile primite si evită să dai replici dure.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri