Fa-ti propriul filtru de apa acasa, costa mai putin de 5 lei! Bea apa proaspata si cristalina oricand

Este mai bine sa filtrezi apa pe care o bei. Exista mai multe metode de filtrare a apei si poti citi online despre acestea. Acest articol iti va oferi indicatii despre filtrarea apei acasa printr-o metoda simpla si foarte ieftina.

Ingrediente necesare:

- o sticla goala

- ac

- bricheta

- patent

- carbon activ

- hartie de filtru

- cana

- apa

Cum procedezi:

Taie capul sticlei goale. Foloseste patentul ca sa tii acul in timp ce il incalzesti cu bricheta, lumanarea sau aprinzatorul de aragaz.

Cand acul este incins, fa o serie de gauri cu el pe fundul sticlei. Gaurile trebuie sa fie mici, astfel incat carbonul activ sa nu treaca prin ele.

Pune intai hartia de filtru in sticla de plastic, apoi ia carbonul activ si toarna in 1/3 din sticla. Acest ingredient este adeseori utilizat in variate metode de filtrare a apei, piscina, acvarii, aer, alcool etc. Il poti achizitiona online sau de la magazinele de profil. El elimina elementele periculoase, gustul ciudat si mirosurile neplacute.

Asaza sticla deasupra unei cani si incepe filtrarea turnand apa incet, in filtrul de apa. Ea va aluneca in sticla de apa, unde carbonul activ o va filtra.

Sursa: secretele.com

viewscnt

Pentru tine

Parteneri