Drob de porc - Reteta pentru Craciun

Asa faci cel mai bun drob de Craciun. Reteta nu este grea si se mosteneste din generatie in generatie.
Ingrediente:
 
1 ficat mare de porc
3 inimi de porc
3 rinichi de porc
6 -10 oua
1 plaman de porc
2 legaturi de ceapa verde
1 legatura de marar verde
1 legatura de patrunjel verde
½ lingurita de piper macinat
½ lingurita de boia de ardei iute
1 lingurita de sare
1 foaie de placinta
1 morcov,1 ceapa, piper boabe, foi dafin (pentru fiert organele)
 
Mod de preparare:
 
Organele de porc se fierb in apa cu sare si se spumeaza. In apa in care se fierb organele mai punem: un morcov, o ceapa, doua foi de dafin, piper boabe. Dupa ce organele de porc au fiert, se pun la racit si se toaca marunt. Ceapa verde, mararul si patrunjelul, se spala si se toaca marunt. Ouale se bat bine cu putina sare. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
 
Citeste continuarea aici
viewscnt

Pentru tine

Parteneri