Diana Dumitrescu nu le recomanda tinerilor sa se apuce de actorie! Afla de ce! Video Exclusiv!

Diana Dumitrescu, actrita care a cucerit telespectatorii ani la rand cu rolurile sale din telenovelele celebre, e de parere ca actoria nu mai este ce a fost odata.

Actrita joaca in mai multe piese de teatru si face asta cu placere. Cu toate acestea, Diana nu le recomanda tinerilor sa urmeze o cariera in actorie.

“Nu le-as recomanda tinerilor sa urmeze o cariera in actorie. Este o meserie foarte grea, foarte dificila, nu se mai face facultatea cum se facea pe vremuri cand erau foarte putini oameni in grupa, acum ies actori pe banda rulanta. Si e foarte greu sa-ti gasesti un loc. Nu stiu… daca ai talentul in sange, si dorinta, si iubirea pentru actorie in sange si… fierbe acolo… poate sa spuna oricine orice, tot drumul acela il apuci”, a declarat Diana Dumitrescu pentru WOWbiz.ro, la finalul piesei “O noapte furtunoasa”, in care ea a interpretat-o pe Zita, reprezentatie ce s-a jucat in urma cu cateva saptamani la Teatrul Excelsior.Intrebata insa daca se poate trai decent din aceasta meserie, actrita ne-a dezvaluit ca acest lucru ar fi posibil doar cu sacrificii.

“Se poate trai decent din aceasta meserie. Cu mai multe spectacole, cu foarte multa munca si cu putin timp pentru tine, se poate”, a adaugat vedeta. 


 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri