Descoperire socanta in interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au vazut asa ceva niciodata

Tumoarea a fost descoperita atunci cand adolescenta, din Japonia, a efectuat o operatie pentru indepartarea apendicelui.

Un creier in miniatura, un craniu si par au fost descoperite in interiorul unei tumori care crestea in ovarul unei tinere de 16 ani. Cand medicii au taiat tumoarea de 10 centimetri latime, au descoperit bucati de par si un creier nedevoltat, precum si invelisul osos al acestuia. Analizele detaliate au dezvaluit faptul ca celulele din creier erau organizate sub forma unei versiuni mici a cerebelului.  Acesta era suficient de dezvoltat pentru ca impulsurile sa fie trimise intre neuroni, conform lui Masayuki Shintaku, medicul care a studiat tumoarea.

8 semne care indica un vagin nesanatos! Daca ai si tu asta, mergi la medic urgent

Structura avea formata si o tija care in mod normal este conectata de coloana vertebrala. Tumorile descoperite in ovare sunt, in general, inofensive, insa cauza lor este inca necunoscuta.  Celulele cerebrale sunt in general descoperite in aceste formatiuni, dar este neobisnuit modul in care acestea s-au aranjat sub forma unei structuri asemanatoare creierului.

De ce boala scapa femeile daca isi introduc usturoi in vagin? Sigur nu stiai asta

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri