De ce sa nu mai arunci niciodata cojile de ceapa!

Publicat la: 11:00, 30 Ianuarie

Arunci cojile de ceapa? Este un obicei gresit, sustin unii specialisti in nutritie. Iata cum sa le consumi.

 

Cojile multor legume si fructe sunt pline de nutrienti. Cu toate ca cele mai multe persoane nu le consuma, cojile de ceapa sunt bogate intr-un antioxidant care regleaza tensiunea si previne mai multe boli de inima, conform healthyfoodteam.com.
Chiar si foile exterioare ale cepei sunt pline de fibre si flavonoide.
Ca sa beneficiezi de substantele nutritive din coji, spala bine o ceapa si adaug-o intreaga in supa/ciorba. Alege ceapa cu coaja mai inchisa la culoare.
Sursa

Cojile multor legume si fructe sunt pline de nutrienti. Cu toate ca cele mai multe persoane nu le consuma, cojile de ceapa sunt bogate intr-un antioxidant care regleaza tensiunea si previne mai multe boli de inima, conform healthyfoodteam.com. 

Chiar si foile exterioare ale cepei sunt pline de fibre si flavonoide.

Ca sa beneficiezi de substantele nutritive din coji, spala bine o ceapa si adaug-o intreaga in supa/ciorba. Alege ceapa cu coaja mai inchisa la culoare.

Sursa

 

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Cele mai delicioase bomboane. Sunt pline de cocos si se fac in 4 pasi. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente
Cele mai delicioase bomboane. Sunt pline de cocos si se fac in 4 pasi. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente
X