Cum sa scoti toate toxinele din organism in 48 de ore! Incearca aceasta cura!

Detoxifierea corpului tau joaca un rol important pentru starea generala de sanatate prin faptul ca elimina din organism toate toxinele nocive.

 

Ingredientele necesare pentru cura:
• Papadie
• Ceai de mesteacan
• Urzici
Etapele si orarul programului:
Zilnic:
• Bea o cana de apa calda pe stomacul gol.
Sambata:
Mic dejun
• Bea o cana de apa plata si ceai verde in amestec cu 1 cana de fulgi de ovaz si 1 lingura de seminte de in.
• Consuma o cana de iaurt sau de lapte de migdale in combinatie cu o jumatate de cana de fructe proaspete.
Pranz
• 1 cana de apa plata, 2 cani de salata (rosii, rucola si salata verde),
• 250 gr. de merluciu la gratar in ulei de masline sau suc de lamaie.
• Sfecla rosie si cartofi
• 1 banana mica si 1 felie de pepene galben.
Gustare
• Un mar, ¾ cana de iaurt obisnuit si un sfert de cana de seminte de dovleac.
Cina
• Aprox. 150 gr. de ton la gratar.
• Doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 2 cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.
• O jumatate de cana de legume gatite la aburi (spanac, broccoli).
• Produse de patiserie integrale, ceai de anason si 1 cana de apa plata.
Duminica
• Mic dejun – 1 cana de fulgi de stejar si 1 lingura de seminte de in, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale in combinatie cu pere si ceai verde.
• Gustare – 1 grapefruit.
• Pranz – piept de pui preparat pe gratar, supe de legume (fasole, morcov, telina, ardei, ceapa, cartofi), 1 cana de apa plata si 150 gr. de muraturi.
• Cina – Salata de sfecla si morcovi, suc de lamaie, ceai de urzica, sau unele produse de patiserie din faina integrala.
Sursa: Secretele.com, autor Razvan

Ingredientele necesare pentru cura:

• Papadie
• Ceai de mesteacan
• Urzici

Etapele si orarul programului:

Zilnic:

• Bea o cana de apa calda pe stomacul gol.

Sambata:

Mic dejun

• Bea o cana de apa plata si ceai verde in amestec cu 1 cana de fulgi de ovaz si 1 lingura de seminte de in.

• Consuma o cana de iaurt sau de lapte de migdale in combinatie cu o jumatate de cana de fructe proaspete.

Pranz

• 1 cana de apa plata, 2 cani de salata (rosii, rucola si salata verde),

• 250 gr. de merluciu la gratar in ulei de masline sau suc de lamaie.

• Sfecla rosie si cartofi

• 1 banana mica si 1 felie de pepene galben.

Gustare

• Un mar, ¾ cana de iaurt obisnuit si un sfert de cana de seminte de dovleac.

Cina

• Aprox. 150 gr. de ton la gratar.

• Doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 2 cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.

• O jumatate de cana de legume gatite la aburi (spanac, broccoli).

• Produse de patiserie integrale, ceai de anason si 1 cana de apa plata.

Duminica

• Mic dejun – 1 cana de fulgi de stejar si 1 lingura de seminte de in, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale in combinatie cu pere si ceai verde.

• Gustare – 1 grapefruit.

• Pranz – piept de pui preparat pe gratar, supe de legume (fasole, morcov, telina, ardei, ceapa, cartofi), 1 cana de apa plata si 150 gr. de muraturi.

• Cina – Salata de sfecla si morcovi, suc de lamaie, ceai de urzica, sau unele produse de patiserie din faina integrala.

Sursa: Secretele.com, autor Razvan

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri