Cum sa scoti toate toxinele din organism in 48 de ore! Incearca aceasta cura!

Publicat la: 10:00, 09 Ianuarie

Detoxifierea corpului tau joaca un rol important pentru starea generala de sanatate prin faptul ca elimina din organism toate toxinele nocive.

 

Ingredientele necesare pentru cura:
• Papadie
• Ceai de mesteacan
• Urzici
Etapele si orarul programului:
Zilnic:
• Bea o cana de apa calda pe stomacul gol.
Sambata:
Mic dejun
• Bea o cana de apa plata si ceai verde in amestec cu 1 cana de fulgi de ovaz si 1 lingura de seminte de in.
• Consuma o cana de iaurt sau de lapte de migdale in combinatie cu o jumatate de cana de fructe proaspete.
Pranz
• 1 cana de apa plata, 2 cani de salata (rosii, rucola si salata verde),
• 250 gr. de merluciu la gratar in ulei de masline sau suc de lamaie.
• Sfecla rosie si cartofi
• 1 banana mica si 1 felie de pepene galben.
Gustare
• Un mar, ¾ cana de iaurt obisnuit si un sfert de cana de seminte de dovleac.
Cina
• Aprox. 150 gr. de ton la gratar.
• Doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 2 cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.
• O jumatate de cana de legume gatite la aburi (spanac, broccoli).
• Produse de patiserie integrale, ceai de anason si 1 cana de apa plata.
Duminica
• Mic dejun – 1 cana de fulgi de stejar si 1 lingura de seminte de in, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale in combinatie cu pere si ceai verde.
• Gustare – 1 grapefruit.
• Pranz – piept de pui preparat pe gratar, supe de legume (fasole, morcov, telina, ardei, ceapa, cartofi), 1 cana de apa plata si 150 gr. de muraturi.
• Cina – Salata de sfecla si morcovi, suc de lamaie, ceai de urzica, sau unele produse de patiserie din faina integrala.
Sursa: Secretele.com, autor Razvan

Ingredientele necesare pentru cura:

• Papadie
• Ceai de mesteacan
• Urzici

Etapele si orarul programului:

Zilnic:

• Bea o cana de apa calda pe stomacul gol.

Sambata:

Mic dejun

• Bea o cana de apa plata si ceai verde in amestec cu 1 cana de fulgi de ovaz si 1 lingura de seminte de in.

• Consuma o cana de iaurt sau de lapte de migdale in combinatie cu o jumatate de cana de fructe proaspete.

Pranz

• 1 cana de apa plata, 2 cani de salata (rosii, rucola si salata verde),

• 250 gr. de merluciu la gratar in ulei de masline sau suc de lamaie.

• Sfecla rosie si cartofi

• 1 banana mica si 1 felie de pepene galben.

Gustare

• Un mar, ¾ cana de iaurt obisnuit si un sfert de cana de seminte de dovleac.

Cina

• Aprox. 150 gr. de ton la gratar.

• Doua cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline, 2 cani de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.

• O jumatate de cana de legume gatite la aburi (spanac, broccoli).

• Produse de patiserie integrale, ceai de anason si 1 cana de apa plata.

Duminica

• Mic dejun – 1 cana de fulgi de stejar si 1 lingura de seminte de in, 200 ml de iaurt dietetic sau lapte de migdale in combinatie cu pere si ceai verde.

• Gustare – 1 grapefruit.

• Pranz – piept de pui preparat pe gratar, supe de legume (fasole, morcov, telina, ardei, ceapa, cartofi), 1 cana de apa plata si 150 gr. de muraturi.

• Cina – Salata de sfecla si morcovi, suc de lamaie, ceai de urzica, sau unele produse de patiserie din faina integrala.

Sursa: Secretele.com, autor Razvan

 

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE