Cum sa prepari cel mai bun cheesecake cu rom si ghimbir!

Daca ti-e pofta de o reteta delicioasa de cheesecake, iti recomandam aceasta reteta.

 

Ingrediente
75g stafide
5g de rom
300g de biscuiti cu ghimbir si nuci, maruntiti
40g de unt, topit
800g de crema de branza
200g de zahar
2 linguri de esenta de vanilie
3 oua mari
Mod de preparare
1. Pune stafidele in rom intr-un vas non-metalic si lasa la inmuiat peste noapte.
2. Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Amesteca biscuitii si untul si preseaza pe baza unei tavi. Lasa la frigider cat timp faci umplutura.
3. Bate crema de branza cu un mixer electric. Cand este moale, adauga zaharul si bate din nou. Adauga un praf de sare si vanilia si bate inca o data. Adauga ouale, cate unul. Scurge stafidele si adauga-le in amstec. Pune amestecul in tava.
4. Coace timp de o ora si jumatate pana cand compozitia se intareste dar este usor moale la mijloc. Lasa complet la racit.
Sursa

Ingrediente

75g stafide
5g de rom
300g de biscuiti cu ghimbir si nuci, maruntiti
40g de unt, topit
800g de crema de branza
200g de zahar
2 linguri de esenta de vanilie
3 oua mari

Mod de preparare

1. Pune stafidele in rom intr-un vas non-metalic si lasa la inmuiat peste noapte.

2. Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Amesteca biscuitii si untul si preseaza pe baza unei tavi. Lasa la frigider cat timp faci umplutura.

3. Bate crema de branza cu un mixer electric. Cand este moale, adauga zaharul si bate din nou. Adauga un praf de sare si vanilia si bate inca o data. Adauga ouale, cate unul. Scurge stafidele si adauga-le in amstec. Pune amestecul in tava.

4. Coace timp de o ora si jumatate pana cand compozitia se intareste dar este usor moale la mijloc. Lasa complet la racit. 

Sursa

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri