Cum sa faci cornulete fragede cu rahat, de post! Incearca reteta asta simpla!

Publicat la: 11:41, 16 Martie

Vrei sa prepari o reteta delicioasa de cornulete de casa? Aceasta este varianta cea mai potrivita.

 

Ingrediente: 250 g faina, 100 g zahar, 200 g margarina, 50 mL vin alb, 50 mL bors de casa,
1 praf de copt1 zahar vanilat, 10 g sare,  250 g rahat.
Mod de preparare: Se amesteca 100 g zahar cu margarina. Se aduga in ordine faina, o cescuta de apa calduta, sarea, vinul, borsul si praful de copt. Se framanta 10-15 minute pentru omogenizare. Din aluatul intins se taie triunghiuri mici in care se ruleaza bucatele de rahat. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit 25 minute. Se pudreaza cu zahar farin cat sunt calde.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: 250 g faina, 100 g zahar, 200 g margarina, 50 mL vin alb, 50 mL bors de casa,1 praf de copt1 zahar vanilat, 10 g sare,  250 g rahat.

Mod de preparare: Se amesteca 100 g zahar cu margarina. Se aduga in ordine faina, o cescuta de apa calduta, sarea, vinul, borsul si praful de copt. Se framanta 10-15 minute pentru omogenizare. Din aluatul intins se taie triunghiuri mici in care se ruleaza bucatele de rahat. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit 25 minute. Se pudreaza cu zahar farin cat sunt calde.

Sursa
Sursa foto

 

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Veste buna pentru elevi! Ar putea primi 450 de lei in plus la alocatie. Trebuie sa indeplineasca o singura conditie
Veste buna pentru elevi! Ar putea primi 450 de lei in plus la alocatie. Trebuie sa indeplineasca o singura conditie
X