Cum iti alegi partenerul ideal in functie de zodie? Vezi de cine trebuie sa fugi

Publicat la: 08:38, 14 Ianuarie

Fiecare femeie isi doreste sa aiba iubitul ideal, dar acest lucru nu este deloc usor. Se spune ca fiecare atrage mai mult sau mai putin, in fucntie de personalitate sau comportament, dar norocul mai tine si de astre.

Berbec

Femeile născute în zodia Berbec au nevoie de bărbați puternici în viața lor, iar din acest motiv vor întoarce capul după cei care sunt independenți din punct de vedere financiar. Vor să aibă o viață ușoară și au nevoie de foarte multă atenție și stabilitate.

Taur

Femeile născute în zodia Taur preferă bărbații seducători, atractivi, care știu cum să le manipuleze și care le trezesc toate simțurile. Nu se lasă păcalite foarte ușor, dar femeile Taur sunt foarte pasionale și nu renunță la ceea ce iubesc cel mai mult.

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni sunt independente și libertine și au nevoie de cineva la fel de deschis ca ele. Le plac bărbații independenți, dar care sunt dispuși să le acorde atenție sau să le asculte ori de câte ori au ceva de zis.

Rac

Pentru femeile Rac, iubitul ideal este acel bărbat care le oferă dragoste și afecțiune. Lor le plac bărbații sinceri, puternici și care știu să fie capul familiei. Au nevoie de cineva care să le înțeleagă și care să le aprecieze la adevărata lor valoare.

Leu

Femeile născute în zodia Leu au nevoie de foarte multă atenție și din acest motiv vor întoarce capul doar după acei bărbați care le fac foarte multe complimente și care le răsfață. Le plac bărbații independenți și puternici și au nevoie de siguranță într-o relație.

Fecioară

Femeile născute în zodia Fecioară sunt atrase de bărbații inteligenți, care ies din tipare. Pun accent și pe aspectul fizic, dar au nevoie de cineva care să le ofere siguranța zilei de mâine. Le plac conversațiile intelectuale și sunt atrase de subiecte ieșite din comun.

Balanță

Femeile născute în zodia Balanță sunt foarte deschise și ospitaliere, dar pot fi și foarte superficiale în același timp. Din acest motiv, Balanțelor le plac bărbații care le tratează foarte bine, care le cumpăra cadouri și care le fac foarte multe complimente.

Scorpion

Când vine vorba despre dragoste, femeilor născute în zodia Scorpion nu le arde de joaca. Le plac bărbații care nu le tratează superficial, care le oferă stabilitate financiara și care sunt foarte prezentabili în societate. În plus, pun foarte mult accent și pe vocabularul bărbaților.

Săgetător

Femeile născute în zodia Săgetător au nevoie de independență financiară și din acest motiv vor întoarce capul după bărbații care le pot oferi acest lucru. Au nevoie de foarte multe dovezi de iubire și nu vor accepta sa fie înșelate.

Capricorn

Femeile născute în zodia Capricorn sunt obsedate de succesul profesional și au nevoie de bărbați care le pot asigura viitorul. Pun foarte mult preț pe etichetă și sunt atrase de ideea de a avea foarte mulți bani. Nu se vor uita după bărbații care nu pot fi independenți.

Vărsător

Femeilor născute în zodia Vărsător le place spontaneitatea, iar din acest motiv vor întoarce capul după bărbații libertini, care se exprima foarte ușor în public și care sunt foarte veseli. Le plac bărbații pasionați de aventuri și călătorii.

Pești

Iubitul ideal pentru femeile născute în zodia Pești este acel bărbat care debordează de romantism. Ele sunt dependente de dragoste și de afecțiune și din acest motiv vor întoarce capul doar după acei bărbați care le pot oferi siguranța sentimentală.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Marturiile cutremuratoare ale unui ranit din Bamboo, pe patul de spital: "A fost cumplit. Oamenii urlau, alergau.."
Marturiile cutremuratoare ale unui ranit din Bamboo, pe patul de spital: "A fost cumplit. Oamenii urlau, alergau.."
X