Cum cureti casa de energiile negative! Inceaca ritualul astrologului Nicoleta Svarlefus

Ati intrat vreodata intr-un spatiu si imediat ati simtit un sentiment opresiv sau "greu" in atmosfera? Vizitarea anumitor locuri te-a facut sa te simti deprimat, speriat sau suparat intr-un fel si nu ai gasit nici o explicatie logica pentru sentimentele tale?

Daca poti raspunde "da" la doar UNA din aceste intrebari, atunci tocmai ai trecut testul pe care investigatorii psihici il folosesc pentru a determina daca exista o energie negativa in casa ta.

Cand este facuta cu intentia corecta, chiar si voi puteti curata ORICE, din casa sau de la locul de munca. Tot ce trebuie sa faceti,  este sa intrati in starea de a crede ca SUNTETI protejati de catre Energiile Divine si ca, TU ai puterea de a elibera casa sau afacerea, sau orice altceva, de cauza sentimentelor neplacute sau probleme. Cel mai important lucru este sa aveti incredere si sa nu aratati niciodata teama.

Materiale necesare:

Pentru curatarea casei as recomanda sa va luati betisoare parfumate intr-un amestec de tamaie si smirna. Lucrurile rele urasc acest miros.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri