Cornete umplute cu crema de ciocolata! Gata in 7 pasi

Publicat la: 09:21, 18 Martie

Cornetele umplute cu ciocolata sunt delicioase! Se fac in sapte pasi banali si sunt o incantare pentru papilele gustative.

Ingrediente:

Pentru mini rulouri:
cca 260 gr faina
1 lingura zahar fin
1 lingurita cacao
cca 40 gr margarina
1 lingura vin Marsala
1 albus
zahar pudra
sare
ulei vegetal

Pentru umplutura:
450 gr branza ricotta
1/2 lingurita esenta de vanilie
cca 140 gr zahar fin
cca 60 gr ciocolata neagra razuita

Mod de preparare:

1. Mixeaza faina cu margarina, zaharul, cacaoa, sarea si vinul Marsala. Daca mai trebuie, pune putina apa (va face compozitia mai pufoasa).
2. Inveleste compozitia in folie alimentara si bag-o in frigider pentru vreo jumatate de ora.
3. Scoate-l apoi, intinde-l pe masa folosind un sucitor si decupeaza din el bucatele in forma ovala.
4. Bucatelele decupate impatureste-le (trece parte peste parte), ca sa obtii un fel de cornet, dar fara sa sigilezi capetele.
5. Pune-le la prajit in ulei incins, apoi scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
6. Mixeaza branza ricotta cu zaharul, esenta de vanilie si ciocolata neagra.
7. Umple cornetele cu aceasta compozitie si serveste-le cu putin zahar pudra.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
"Ma doare in COT de omul ala. Prietenii mei trebuiau sa il omoare". CINISM dezgustator la 17 ani. Mesajul tinerei care a filmat bataia crunta de la Cluj recunoaste TOT
"Ma doare in COT de omul ala. Prietenii mei trebuiau sa il omoare". CINISM dezgustator la 17 ani. Mesajul tinerei care a filmat bataia crunta de la Cluj recunoaste TOT
X