Chec de post cu nuca! Te vei indragosti de aceasta reteta!

Publicat la: 13:37, 16 Martie

Postul nu trebuie sa fie un chin, mai ales daca iti plac dulciurile. Uite cum prepari acest chec.

 

Ingrediente: 1 kg faina, 250 g zahar tos, 1 lingura zahar pudra, 250 g margarina vegetala, 200 g miez de nuca macinata, 500 ml suc de fructe, 1 lingura scortisoara macinata, 1 lingura coaja de lamaie si de portocala (amestecate), 1 lingurita praf de copt,
1 lingurita bicarbonat.
Mod de preparare: Intr-un castron se pune margarina usor incalzita, se bate spuma cu zaharul, adaugat treptat. La sfarsit se pun, in ploaie, faina, miezul de nuca, sucul de fructe, coaja de lamaie si de portocala, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Se obtine o compozitie care trebuie sa fie cat mai groasa. Se pune intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si se coace, timp de 50-60 minute, la foc potrivit. Cand este gata, se pune zahar pudra.
Sursa

Ingrediente: 1 kg faina, 250 g zahar tos, 1 lingura zahar pudra, 250 g margarina vegetala, 200 g miez de nuca macinata, 500 ml suc de fructe, 1 lingura scortisoara macinata, 1 lingura coaja de lamaie si de portocala (amestecate), 1 lingurita praf de copt,1 lingurita bicarbonat.

Mod de preparare: Intr-un castron se pune margarina usor incalzita, se bate spuma cu zaharul, adaugat treptat. La sfarsit se pun, in ploaie, faina, miezul de nuca, sucul de fructe, coaja de lamaie si de portocala, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Se obtine o compozitie care trebuie sa fie cat mai groasa. Se pune intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si se coace, timp de 50-60 minute, la foc potrivit. Cand este gata, se pune zahar pudra.

Sursa

 

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Cele mai delicioase bomboane. Sunt pline de cocos si se fac in 4 pasi. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente
Cele mai delicioase bomboane. Sunt pline de cocos si se fac in 4 pasi. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente
X