Cel mai eficient si natural remediu ca sa scapi de calcaiele crapate

Calcaiele crapate, aspre si cu aspect neplacut sunt o problema des intalnita in randul femeilor, dar si barbatilor. Tratamentul se poate dovedi destul de costisitor si de lunga durata.

Cauzele principale sunt legate de igiena incorecta, purtarea frecventa a sandalelor, dar si lipsa de vitamine si minerale.

In cazul in care ai aceasta problema de mult timp si nu reusesti sa o scoti la capat, vezi aici ce boli poti avea daca ai calcaiele crapate.

Daca iti doresti sa scapi de aceasta problema, sa ai calcaie frumoase si netede, fara pielite care se agata de ciorapi, alege acest tratament. Este natural si ingredientul il gasesti cu siguranta in bucataria ta.

Uleiul de gatit! De masline, de floarea-soarelui, de avocado, de cocos, nici nu conteaza. Suna ciudat, dar rezultatele sunt foarte bune.

Trebuie doar sa inmoi picioarele in apa calduta (poti adauga si un emolient), foloseste o piatra ponce pentru a indeparta cat de bine poti pielea moarta si apoi aplica un strat generos de ulei. Acopera picioarele cu o pereche de sosete normale sau din acelea speciale de purtat peste noapte si dormi linistita.

Repeta procedeul in fiecare seara pana cand vei vedea rezultatele, nu ar trebui sa dureze mult timp.

Daca doresti, poti aplica timp de 15 minute pe calcaie o masca din banana, avocado sau miere.

Banana si avocado nu trebuie decat sa le pisezi si eventual sa adaugi putina apa pentru omogenizare. Dupa cele 15 minute te speli si te stergi cu un prosop aspru.

Mierea o poti dizolva in apa. 200 de grame la 3 litri de apa e cantitatea ideala. Tine picioarele 15-20 de minute in aceasta apa.

Sursa: secretele.com

viewscnt

Pentru tine

Parteneri