Cat de buna esti la pat, in functie de zodie

Afla cat de buna esti la pat in functie de semnul zodiacal. Ce spun astrele despre prestatia ta sexuala?

Femeia BERBEC
Pentru tine conteaza foarte mult sa te simti tu bine, ceea ce nu este forte rau, dar trebuie sa te gandesti si la partener. Fii mai toleranta si cooperanta si vei avea arte de o viata sexuala exploziva.

Femeia TAUR
Senzualitatea este punctul forte al nativei acestui semn zodiacal. Este perfectionista si isi da interesul ca si partenerul ei sa simta placere, iar asta o face o partenera ideala pentru sex.

Femeia GEMENI
Te plictisesti destul de repede in pat, asa ca ai nevoie de un partener inovativ, plin de energie si entuziasm. Uneori este bine sa alternezi viata amoroasa si cu cateva momente tandre.

Femeia RAC
Ai mare grija de partenerul tau si de placerea acestuia atunci cand va aflati in astrnuturi, tocmai de aceea barbatii te considera perfecta in pat. Asigura-te ca iti oferi si tie placere, nu doar lui!

Femeia LEU
Nativa acestei zodii domina partenerul absolut cum doreste ea, fermecandu-l cu sex-appeal-ul ei debordant. Se foloseste de aspectul fizic pentru a obtine ce vrea, mai ales in pat, si nu da gres niciodata.

Femeia FECIOARA
Mereu inovativa si dornica sa incerci lucruri noi, barbatii apreciaza cu adevarat o partida de sex cu tine. Esti perfectionista, iar asta se vede in actul sexual, unde vrei ca totul sa fie perfect.

Femeia BALANTA
La inceput, vei fi usor rezervata cu partenerul, de teama sa nu fii ranita, dar dupa ce te vei obisnui, pazea! Orice barbat ar fi norocos sa te aiba macar o data in pat.

Femeia SCORPION
Nevoia de control a acestei native este prea greu de suportat pentru unii barbati, tocmai de aceea Scorpioanca este greu de sedus si satisfacut. Este indicat ca scorpioancele sa fie mai docile daca vor sa aiba o viata sexuala perfecta.

Citeste continuarea pe Revista Teo.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri