Briose cu fulgi de ovaz si banane - reteta perfecta de toamna!

Briose cu fulgi de ovaz si banane, un desert simplu si sanatos pe care il poti prepara rapid, atunci cand ai pofta de ceva dulce si ai la indemana doar cateva ingrediente.

Cum sa nu fie extraordinare aceste briose, din moment ce nu contin deloc faina si nici grasime, sunt fara gluten, indulcite natural cu miere, iar compozitia este preparata integral cu ajutorul blenderului? Sunt M I N U N A T E!

Ingrediente

2 cani de fulgi de ovaz

2 oua

2 banane

2 linguri miere

150 de grame de iaurt grecesc

1 ½ lingurita praf de copt

Chipsuri de ciocolata

1 praf de sare

Esenta de vanilie/lamaie in functie de preferinte.

Mod de preparare

Ouale, bananele, iaurtul, mierea, praful de sare, praful de copt se pun in mixer si se amesteca.  Se adauga apoi fulgii de ovaz si se amesteca in continuare toate ingredientele pana cand se transforma intr-o pasta moale, usor de luat cu lingura.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri