Afla de cate ori o sa iubesti in viata in functie de zodie

Publicat la: 12:10, 08 Aprilie

Persoanele iubite nu ne sunt programate in viata, se intampla pur si simplu. Chiar si atunci cand iubirea e neimpartasita ea continua sa existe. Iubim fiecare in felul nostru si ne indragostim mai repede sau pe parcursul timpului.

Berbec

Berbecii isi aleg cu grija partenerii de viata. Prefera sa astepte persoana potrivita decat sa cunoasca oameni incompatibili din punct de vedere emotional. Dragostea adevarata nu se gaseste la fiecare colt, de aceea vor iubi cu adevarat doar 3 persoane. Relatiile vor fi de lunga durata.

Taur

Taurii cunosc multi potentiali parteneri, dar cand lucrurile devin serioase abandoneaza relatia. Le lipseste acel ceva care sa completeze relatia. Pana nu isi vor rezolva problemele personale nu vor avea parte de iubiri adevarate. Vor iubi de 5 ori in viata, uneori mai superficial.

Gemeni

Numarul iubirilor la nativii Gemeni creste considerabil de la an la an. Gasesc o persoana, o iubesc un timp, apoi se plictisesc si pleaca. Insa, in adancul sufletului, Gemenii viseaza acea iubire perfecta. Doar de 2 ori vor iubi intens si suficient pentru o viata.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE
Drama din viata Emiliei Ghinescu: "Pentru mine, acasa era iadul". Indragita artista de muzica populara isi povesteste copilaria
Drama din viata Emiliei Ghinescu: "Pentru mine, acasa era iadul". Indragita artista de muzica populara isi povesteste copilaria
X