4 retete simple de prajituri pentru weekend - Sunt gata imediat, din ingrediente ieftine

Bavareza cu ciocolata

Ingrediente: Lapte 250 ml, vanilie 1 pliculet, ciocolata 120 g sau cacao 2 lin­guri, oua 4, gelatina 3-4 foi, frisca batuta 300 g, zahar 200 g.

Mod de preparare: Laptele se fierbe cu ciocolata, taiata bucatele, 3-4 minute. Se amesteca cu ouale, batute cu telul si, cand incepe sa se ingroasa, fara sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece. Cand s-a racit, se amesteca cu frisca, apoi se pune intr-o forma de sarlota sau in forme diferite si se da la frigider. Cand s-a inchegat bine, se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca. Pentru a iesi usor din forma, se baga forma in apa fierbinte.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri